Machiaj de seară simplu și rapid la tine acasă

0
2413

Pentru majoritatea dintre noi, timpul este o problemă. De cele mai multe ori, un machiaj impecabil necesită timp. Dar ce facem atunci când primim o invitație neașteptată la o petrecere, la o cină romantică sau la o ieșire cu prietenii în oraș? Cu siguranță nu avem prea mult timp la dispoziție sau pur și simplu nu vrem să pierdem prea mult timp pentru machiaj. Dacă mai înainte machiajul reprezenta o problemă în materie de timp, acum nu se mai pune problema de acest lucru pentru că putem obține un look spectaculos în puțin timp.

Respectă pașii de mai jos și nu vei mai întârzia la întâlnire, iar machiajul tău va arăta impecabil:

1. Pregătirea tenului

Primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când vine vorba despre machiaj este să îți cureți tenul. Folosește un gel de curățare, de preferat un scrub. După ce ai trecut de acest pas, urmează hidratarea. Masează-ți fața cu o cremă potrivită tipului tău de ten.

2. Baza de machiaj

Pentru că este posibil să pierzi câteva ore din acea noapte, ai nevoie ca machiajul să reziste. Utilizează o bază de machiaj după ce crema aplicată anterior a intrat deja în piele. Baza de machiaj va uniformiza aspectul pielii. Uneori, poți să treci peste acest pas. Asta depinde de preferințele tale și de tenul pe care îl ai.

3. Fondul de ten

Cel mai esențial este să aplici un fond de ten potrivit tipul de ten și culorii pielii tale. Îți recomand să folosești un burețel de machiaj pentru aplicare pentru că oferă un aspect mult mai natural și o acoperire mai mare.

Imagini pentru aplicarea fond de ten cu beretel

4. Pudra

Pudra este esențială în machiajul de seară, dar ai grijă dacă folosești una translucidă. Aplic-o cu moderație, în special în zona T. În cazul în care faci poze, să nu apari cu o mască albă pe față.

5. Sprâncenele

Conturează sprâncenele, dar numai atât cât este nevoie. Chiar dacă este vorba despre un machiaj de seară, niste sprâncene proeminente vor arăta oribil. Un fard de sprâncene este cel mai recomandat în acest caz.

Imagini pentru make up

5. Ochii

Utilizează un primer pentru pleoape dacă vrei să nu ești sigură de rezistența fardului de pleoape. În plus, acesta are rolul de a accentua culoarea. În machiajul de seară poți apela la un fard mai inchis sau mai sclipicios. Poți aplica și glitter pentru un efect cu adevărat spectaculos. Apelează și la tuș. Acest produs va face o diferență uimitoare în ceea ce privește look-ul tău. Înainte de a ajunge la tuș și gene false (potrivite într-un machiaj de seară), ai grijă să blenduiești foarte bine fardul pentru un efect vizibil plăcut. De asemenea, tot în machiajul de seară, îți poți contura și pleoapa inferioară cu un creion dermatograf sau cu un fard mai închis, folosindu-te de o pensulă subțire. Pentru un plus de luminozitate, poți aplica un fard luminos în colțul intern al ochiului, asemeni imaginii de mai jos: Imagine similară

Imagini pentru machiaj de seara

6. Buzele

Poți opta pentru orice tip de ruj vrei, de la rujurile mate până la rujurile sidefate care se potrivesc în machiajul de seară. Mai mult decât atât, poți să porți un ruj roșu aprins sau unul într-o culoare închisă.

Imagini pentru buze cu ruj

Imagini pentru buze cu ruj

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici