MACHIAJ MIRESE

0
190

Ziua nuntii este cea mai speciala zi din viata unei femei. Pentru ca totul sa fie asa cum iți dorești iar tu sa strălucești ca o stea eclipsând pe cei din jurul tău, trebuie sa apelezi la ajutorul unui make-up artist profesionist. Mireasa este cea care trebuie sa încânte ochii tuturor în acea zi, într-un cuvânt trebuie sa fie magnifica. Un machiaj profesionist trebuie sa fie de lunga durata și sa arate uimitor în fotografii. Fiecărei mirese ar trebui sa-i placa cum arata în poze chiar și peste 10 sau 20 de ani. Aceasta este rețeta succesului. Ceea ce te-a făcut fericita în acea zi speciala trebuie sa dăinuie peste ani și ani iar ideal ar fi, ca acel sentiment sa nu se piardă niciodată.
Machiajele trebuie facute in functie de tipul pielii si caracterul fiecarei femei. O mireasa delicata, feminina, naturala care nu obisnuieste sa se machieze de obicei este tipul de femeie care nu simte nevoia sa aduca o schimbare dramatica a look-ului in ziua nuntii. Pentru ea, este recomandat un machiaj natural, luminos, cu o usoara evidentiere a ochilor.
Pentru o femeie eleganta si mereu in trend, si-ar dori cu siguranta un machiaj in nuante neutre de gri, dar linii spectaculoase, demne pentru cea mai importanta zi din viata ei. Cu siguranta ea vrea sa fie in centru atentiei si prin machiaj si accesorii o sa reuseasca cu siguranta sa impresioneze.
Mireasa cu fire romantica si vesela este caracterizata de un machiaj intr-o paleta cromatica ce se armonizeaza frumos cu buchetul de mireasa. Ea va fi atractia serii iar zambetele ei o sa emane o caldura speciala si vor da buna dispozitie celor din jur.
Si sa nu uitam de proba machiajului de mireasa, care este la fel de important ca si alegerea rochiei de mireasa. Proba machiajului de mireasa este necesara pentru a obtine aspectul perfect pe care il va avea mireasa in cea mai importanta zi a vietii ei. De obicei, se face inainte cu o saptamana de ziua nuntii si are ca rol evitarea eventualelor neplaceri in ziua cea mare. In aceasta sedinta de machiaj se vor discuta toate detaliile si se vor incerca mai multe stiluri de machiaj potrivite pentru fiecare in parte, iar in final se opteaza pentru cea care iti va aduce satisfactie si multumire.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici