Melania Trump – o primă doamnă sexy

0
804

Dacă înainte de numirea lui Donald Trump ca și președinte al SUA, Melania Trump era admirată de către sute de mii de tinere, acum prima doamnă a devenit, fără îndoială un reper în modă. Este urmărită în special de către tinere și asta pentru că adoptă ținute sobre, elegante, însă extrem de feminine, sexy si rafinate. Este cunoscut faptul că o armată de stiliști se ocupă de look-ul acesteia, însă hainele pe care o poartă și imaginea ei publică au făcut să fie o figură iubită.

Chiar dacă ținutele ei sunt elegante și respectă de cele mai multe ori protocolul, Melania Trump iubește ținutele care ii pun in valoare silueta. Hainele nu sunt sofisticate sau încărcate, însă sunt de efect. Aproape tot timpul prima doamnă poarta costume deux-pieces sau rochii.

Prima doamnă iubeste toate culorile, iar toate culorile o arată frumoasă. Culorile pastelate îi scot în evidență tenul bronzat, însă culoarea roșie o face să pară o femeie încrezătoare.

Stilul Melaniei Trump s-a schimbat de-a lungul anilor. Dacă înainte acesteia îi plăcea să își pună în evidență trupul de fotomodel acum, obligată și de etichetă, prima doamnă poartă rochii care cel mult trec cu 2 cm de genunchi.  Chiar și asa ținutele ei sunt glam și deloc plictisitoare. Prima doamnă combină cu bun gust piese ale renumiților designeri.

Spre exemplu o apariție extrem de bine primită de către public a fost la Summitul G7 când a purtat o rochie crem peste care a asortat un sacou Dolce and Gabbana cu flori aplicate care a costat nu mai puțin de 51.000 de dolari.

 

 

 

 

 

La petreceri Melania Trump optează pentru rochii lungi sau midi care au anumite detalii sau accesorii care îi pun silueta în evidență.  Atunci când situația  nu permite montare de curele în talie sau cambrarea rochiilor, Melania Trump poarta o rochie cu umerii goi pentru a ieși în evidență.

În recenta vizită în Uk, la cina de la Palatul Blenheim, prima doamnă a ales să poarte o rochie de seară într-o nuanță de galben deschis, creație a casei de modă Mendel, care costă aproximativ 5.000 de lire sterline.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici