Motive pentru care sprâncenele tale arată oribil

0
582

Sprâncenele dau fizionomia feței, astfel că este foarte important ca acestea să arate bine oricând, nu-i așa? În acest articol ne-am gândit să realizăm o listă cu principalele motive pentru care sprâncenele tale pot arăta oribil și cum le poți evita. Iată care sunt acestea:

1. Sprâncenele tale au o formă mult prea pătrățoasă

Dacă îți pensezi sprâncenele într-o formă care se aseamănă mai mult cu un pătrat, trebuie să încetezi să faci asta. O astfel de formă nu pare deloc una naturală și sigur nu are cum să te avantajeze. Atunci când te pensezi încearcă să păstrezi forma sprâncenelor cât mai naturală și să elimini doar firele care cresc pe lângă forma obișnuită a sprâncenelor tale.

Eyerís Beauty @eyerisbeauty Athena Eyelash: 100% Cruelty-free & Fur-Free False Lashes https://www.instagram.com/eyerisbeauty/ #eye #makeup #falsies

2. Vârful sprâncenelor tale este pătrat

Nu doar forma pătrată a sprâncenei în sine este greșită, cât și vârful pătrat al acesteia. Nu este nimic greșit în faptul că trasezi câteva linii cu un creion pentru a accentua forma sprâncenelor, dar ai grijă ca vărful lor să nu capete o formă pătrată pentru că va arăta destul de urât. După ce ai terminat de trasat liniile pentru a da formă sprâncenelor tale, folosește o perie de sprâncene și îndepărtează excesul din vârf până când va dispărea acea formă inestetică șe deloc naturală.

pinterest // @ phoenixcosmetic www.phoenixcosmetics.com

3. Sprâncenele tale au o formă prea lungă

Dacă sprâncenele tale sunt prea lungi, acestea creează impresia de ochi căzut. Sprâncenele trebuie să aibă o formă care să îți ridice privirea. Pentru a-ți da seama unde trebuie să se termine coada sprâncenelor folosește un creion. Pune un vârf lipit de nara nasului, iar celălalt vârf va indica unde ar trebui să se termina coada sprâncenei. În locul în care creionul atinge osul din jurul ochiului, acolo este punctul în care trebuie să se termine sprânceana pentru un look natural.

This dazzling, fluffy lash is a part of our 3D Volume collection. This lash is not lacking in fullness without being too thick. Estelle has lots of volume and a

4. Sprâncenele tale nu au o formă definită

Este adevărat că se poartă look-ul cât mai natural, dar sprâncenele trebuie să aibă o formă. Este greșit să fie mult prea conturate, dar nici fără o formă definită. Ai grijă să îți pensezi sprâncenele regulat, dar să păstrezi totuși o formă naturală a acestora. Trebuie să găsești un echilibru între aspectul natural și pensatul în exces.

sosososososososoo obsessed with my new babies from @funknfrost (they're lash extensions)

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici