Noua colecție Tutti Frutti de la Too Faced

0
575

Cine nu iubește produsele Too Faced? Oricine! Și pentru acelea dintre voi care ați încercat deja produsele lor și sunteți nerăbdătoare să vedeți altele noi, avem vești bune. Cea mai nouă colecție de la Too Faced numită ”Tutti Frutti” include și un fond de ten. Interesant, nu-i așa?

Dacă încă mai încercați să găsiți minunatele produse din colecția lansată cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență Too Faced, atunci veți fi extrem de încântate să aflați că acest brand iubit de noi toate și-a lansat de curând o nouă colecție cu produse pur și simplu delicioase.

Știm cu toții că Too Faced și co-fondatorul Jerrod Blandino, nu adoră ceva mai mult decât temele feminine, jucăușe, gingașe și delicioase care ne atrag imediat atenția și ne fură inima imediat de cum le observăm. Fie că este vorba de ciocolată, piersică, sclipici, unicorni sau chiar adorabilul Chihuahua al lui Jerrod, Clover.

Tutti Frutti este numele celei mai recente colecții a mărcii și așa cum vă puteți da seama din numele ei, aceasta se bazează pe  fructe.

Tutti Frutti from Too Faced

  • Ce conține noua colecție Tutti Frutti de la Too Faced?

În cazul în care v-ați gândit că este o colecție mică, v-ați înșelat. Tutti Frutti include produse pentru ten, dar și produse pentru machiajul ochilor, iar așa cum ne-am obișnuit deja cu stilul tipic Too Faced, toate produsele au un miros plăcut de „fructe dulci și suculente”.

  1. Fond de ten minunat

Unul dintre produsele de care suntem cel mai entuziasmați este noul fond de ten: Dew You, care promite să ofere un grad mare de acoperire și, totodată, un finiș strălucitor. Mai mult decât atât, acest fond de ten este disponibil în 20 de nuanțe și are un miros plăcut și delicios de pepene verde și castraveți … de vis!

Too Faced Tutti Frutti Collection

2. Produse pentru machiajul feței, dar și al ochilor, toate având diferite arome delicioase de fructe

Pe lângă un nou fond de ten, colecția mai include și: două palete cu farduri de ochi, patru farduri de obraz duo, un spray de fixare Fresh Glow, 12 luciuri de buze Juicy Fruit, 8 nuanțe de glitter Twinkle Twinkle, o pudră de banană, un bronzer Pineapple Paradise/ iluminator duo, două iluminatoare lichide Fresh Squeezed și două iluminatoare stick Frosted Fruits.

WOW just look at this amazing makeup collection by Too Faced. So many amazing colors and ideas that gives us so much inspiration to create new makeup looks for the summer! Need a tutorial or guide on how to use them all!

 

Ei bine, v-am spus că este vorba despre o colecție mare.

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici