Nu purta aceste articole vestimentare dacă ai un corp voluminos!

0
259

Este foarte important să ne cunoaștem corpul și să știm ce haine ni se potrivec și ne avantajează. Câteva kilograme în plus nu sunt o problemă atunci când știi ce să porți. Din păcate, foarte multe femei nu sunt conștiente de acest lucru și fac alegeri nepotrivite în ceea ce privește vestimentația lor. Știm că tentația este mare atunci când vedem în magazin ceva care ne place, dar, înainte de a cumpăra acel lucru trebuie să fii sigură că arată bine și atunci când îl îmbraci. Pentru a nu te confrunta cu astfel te probleme, te invit să citești rândurile următoare. Mai jos, vei descoperi care haine nu sunt potrivite pentru femeile care nu au un corp suplu. Este posibil ca unele dintre ele să nu ți se potrivească nici ție, așa că aruncă o privire!

  • Colanții

Este în regulă să porți colanți atunci când mergi la sală, indiferent de greutatea corpului tău. Dar situația se schimbă radical atunci când vrei să îi porți și pe stradă. Colanții dezvăluie corpul tău exact așa cum este, chiar și depunerile de grăsime. Dacă ai purtat colanți pe stradă până acum, poate ai vrea să te gândești de două ori înainte să faci acest lucru următoarea dată când vei ieși din casă.

Get back to basics with this cute and comfortable effortless style look. | CALIA by Carrie Underwood

  • Hainele cu volane

Rochiile și bluzele cu volane sunt atât de gingașe și feminine încât nu ai cum să le reziști. Dar în cazul în care ai câteva kilograme în plus, mai ales în partea superioară a corpului, hainele cu volane nu vor face altceva decât să dea impresia de și mai multe kilograme sau mai mult volum. De asemenea, dacă ai un bust destul de generos, îți recomand să eviți acest tip de îmbrăcăminte. Singurele volănașe pe care ai putea să le porți ar fi cele din zona încheieturii de la mână.

"Let's Get Frilly Top, Kelly Green"

  • Rochiile mulate

O altă alegere destul de nepotrivită pentru o femeie cu un corp voluminos ar fi o rochie mulată. La fel ca în cazul colanților, rochiile mulate îți vor accentua fiecare trăsătură a corpului, chiar și pe acelea pe care ai vrea să le ascunzi. Rochiile mulate îți dezvăluie burta, colăceii și alte depuneri de grăsime. Există atât de multe rochii diafane și feminine din care poți alege, așa că de ce să nu profiți de acest lucru?

A maxi floral dress is one of the favorite and most stylish apparels you could outfit yourself for any occasion.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici