Pardesiul alb, mereu la modă !

0
412

Există anumite articole de îmbrăcăminte și nuanțe care necesită atenție maximă atunci când alegeți să le purtați. Unul dintre aceste articole este pardesiul alb, care, în ciuda avantajului său cel mai mare de natura estetică nu își estempează niciodată popularitatea. Toată lumea este de acord că menținerea unui strat alb curat, fără pată este un lucru destul de greu. De asemenea, nu puteți să-l aveți în zilele ploioase și înnorate, deoarece, în afară de faptul că vă va fi murdar în scurt timp, nu vă va oferi cele mai bune rezultate. Astfel, pentru a vă oferi o perspectivă generală asupra modului de a purta un pardesiu alb, aici avem câteva sugestii de stil și trucuri pentru dvs.

Sfinte Chic! Alb-negru este fără timp. Această compatibilitate privește toate formele și articolele de îmbrăcăminte, inclusiv pardesiul alb. Alegeți un model alb cu un fundal negru și arătați mai elegant ca niciodată. O altă idee bună este potrivirea pantalonilor din piele neagri cu o haină albă  și o eșarfă, fără a uita de cizme negre și ochelari de soare negri. De asemenea, puteți să vă îmbinați haina albă cu o rochie neagră drăguță și jambiere non-translucide pentru chic absolut. Astfel de combinații sunt potrivite nu numai pentru fetele tinere, ci și pentru femeile de peste 40 de ani. Aspectul lui Sharon Stone este cel mai bun exemplificare a modului în care lucrează negru cu alb.

Vederea lui Victoria Beckham este cea mai bună întruchipare a combinării hainei albe cu detalii roșii, inclusiv a unor nuanțe precum bordeaux.

După cum știm, simbolul stilului casual sunt blugii. Atunci când aceștia sunt combinați cu un pardesiu alb ținuta este perfectă.  Una dintre cele mai populare celebrități  care opteaza cel mai frecvent pentru un astfel de aspect este Jessica Alba.

În cazul combinării albului cu celelalte nuanțe, acesta se comportă ca un fundal pentru ele, astfel că alegerea oricărei culori strălucitoare este absolut lăsată pentru preferințele dvs. Puteți opta pentru nuanțele care vă plac cel mai mult sau pentru cele care sunt la modă. Pearl albastru și fuchsia sunt printre cele mai elegante opțiuni pentru moment. În plus, culorile pastelate precum menta, piersică, galben și violet pot funcționa foarte bine cu albul.

Nu există reguli speciale despre cum să poarte un pardesiu alb în cazul în care este din piele. Puteți alege aceleași combinații pe care le-ați face în cazul unui material obișnuit. Totuși, dacă doriți ceva special, puteți potrivi piesa vestimentara  de piele cu niște bucăți de catifea sau de mătase.

Pardesiile albe sunt preferate și de către  Kate Middleton și Camilla, ducesa din Cornwall.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici