Primer pentru mascara – risipă de bani sau nu?

274

Mascara este singurul element de machiaj pe care majoritatea dintre noi – indiferent de cât de bine am arăta – nu am sări niciodată. Un strat de rimel negru vă poate alungi genele în câteva secunde, dar ce ziceți de un primer pentru rimel?

Primer-ul pentru gene este creat să pregătească genele pentru mascara, făcându-le mai lungi, mai negre și mai voluminoase ca înainte. Dar funcționează cu adevărat sau este doar un alt pas în machiaj de care nu avem nevoie?

Pentru a răspunde la această întrebare și a veni în ajutorul vostru, am ales patru dintre cele mai bune primere pentru gene și le-am testat. Iată care sunt acestea:

  • Estée Lauder Lash Primer Plus

Maximizează aspectul genelor: acest primer dublează volumul genelor și le arcuiește cu adevărat. Îmbunătățește efectele rimelului și îi extinde rezistența acestuia pe gene. Se comportă ca un magnet pentru a atrage și a păstra rimelul, deci este nevoie de mai puțin rimel pentru a obține efectul dorit. Acest primer rămâne fixat, oferind o bază perfectă pentru alungirea genelor. Mai mult decât atât, previne ruperea și deteriorarea acestora.

mascara primer

  • L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Primer

L’Oréal Paris prezintă  Voluminous Lash Paradise Primer drept un primer roz care creează aspectul genelor voluminoase și groase, în timp ce mărește rezistența rimelului. Formula de balsam pentru gene conține ulei de trandafir care îmbunătățește efectul rimelului. Îl ajută să se fixeze mai bine, pregătind genele pentru rimel.

mascara primers

  • Clinique Lash Building Primer

Acest primer de gene îmbunătățește beneficiile rimelurilor Clinique. Combinația unică de polimeri face ca rimelul să reziste mai mult pe gene, să ofere mai multă alungire și mai mult volum. Formula sa hidratantă ajută la protejarea și repararea genelor uscate. Este un primer testat oftalmologic așa că există siguranța că nu afectează ochii sub nicio formă.

mascara primers

  • Givenchy Base Mascara Perfecto

Base Mascara Perfecto maximizează instantaneu volumul genelor tale. Formula unică, ușoară și roz este îmbogățită cu ingrediente naturale: nectar din bumbac și proteine din soia pentru a vă hrăni și proteja genele înainte de aplicarea rimelului. Fibrele negre ale periei bicolore separă și acoperă genele, în timp ce fibrele super-moi albe permit o aplicare fină și delicată.

mascara primers

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici