Produse de machiaj nepotrivite pentru vară

0
304

Temperaturile ridicate din timpul verii au efecte negative asupra pielii noastre. Tocmai de aceea este foarte important să fim atente ce produse de machiaj alegem pe timpul verii. Mai mult decât atât, anumite produse cosmetice pur și simplu se topesc pe față atunci când temperaturile cresc. Prin urmare, trebuie să folosim produse cosmetice potrivite sezonului în care ne afkăm pentru ca machiajul să fie unul impecabil, dar și pielea tenului nostru să fie perfect sănătoasă.

Te invit să descoperi mai jos care sunt produsele de machiaj pe care nu ar trebui să le folosești vara și care sunt cele indicate în acest anotimp!

  • Ruj mat

Vara tindem să avem buzele mai deshidratate decât de obicei și din această cauză rujul mat nu va arăta deloc bine. Buzele vor fi ridate, crăpate ori se vor coji. Rujul mat nu va face decât să accentueze acest lucru și se va așeza destul de urât. În plus, din cauza temperaturii ridicate, acesta se poate topi și se va întinde dincolo de linia buzelor. Cea mai bună variantă pe timpul verii este un ruj cremos sau un balsam de buze. Alege un produs hidratant dacă vrei ca buzele tale să fie moi și plăcute la atingere.

Amplified Lipstick

  • Fond de ten matifiant

Fondul de ten cu o textură groasă și matifiantă este cel mai nepotrivit produs de machiaj pe care îl poți folosi într-o zi cu temperaturi ridicate. Acesta nu va face altceva decât să îți sufoce pielea și să se strângă urât pe ten. În timpul verii este recomandat să aplici un fond de ten cu o textură foarte lejeră ori un BB cream. Te asigur că acestea vor arăta mult mai bine.

A BB cream will hydrate, even complexion, and give a flawless finish

  • Blush pudră

Din cauza faptul că pielea tenului este supusă temperaturilor înalte, foarte multe produse de machiaj nu rezistă pe ten așa cum se întâmplă în restul anului. La fel se întâmplă și în cazul  blush-ului. Dacă un blush pudră va arăta minunat în celelalte anotimpuri, situația este complet diferită pe timpul verii. Acesta nu va rezista pe piele așa că alegerea potrivită în acest caz va fi un blush cremos care se va fixa mult mai bine pe obraji.

Dolce & Gabbana Make-Up Blush Of Roses Creamy Face Colour

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici