Reguli în materie de fashion venite chiar de la Familia Regală

0
159

Să faci parte dintr-o familie regală poate fi un privilegiu, dar asta nu înseamnă că totul este minunat. Odată cu regalitatea vin regulii și tradiții care trebuie respectate, chiar și în materie de fashion.

Iată ce presupun câteva dintre aceste reguli:

  • Rochiile de mireasă au nevoie de aprobarea Reginei

Este o tradiție ca Regina să aprobe varianta finală a rochiei de mireasă. Regina Elisabeta a trebui să aprobe rochia de mireasă purtată de Kate Middleton în 2011, iar acum la fel trebuie să se întâmple și cu rochia pe care o va purta Meghan Markle atunci când se va căsători cu Prințul Harry.

  • Oja în culori intense nu este permisă

De fiecare dată când putem vedea unghiile Reginei Elisabeta ori pe cele ale lui Kate Middleton, putem observa că acestea sunt cât se poate de naturală, fără o ojă colorată care să le acopere. Aceste femei poartă un simplu lac de unghii sau o ojă într-un roz nude pentru că numai un look natural este permis la un eveniment regal.

  • Coroana nu poate fi purtată oricând

Coroanele sunt purtate numai la evenimentele foarte importante, prima ocazie fiind ziua nunții. Kate Middleton a împrumutat coroana Reginei Elisabeta atunci când s-a căsătorit și a purtat chiar și coroana Prințesei Diana de mai multe ori.

Coroana poate fi purtată numai de către o femeie căsătorită, copilele ori femeile necăsătorite neavând această oportunitate. Coroana simbolizează pierderea inocenței prin căsătorie și iubire.

  • Regina își folosește gențile pentru a transmite anumite mesaje

Poate ați observat că Regina are întotdeauna o poșetă la îndemână și asta pentru că o folosește pentru a transmite diferite semnale. De exemplu, atunci când aceasta dorește să părăsească masa, ridică poșeta pe masă, iar ceilalți își dau seama că Regina vrea să plece. De asemenea, atunci când Regina se află într-o discuție și își mută geanta dintr-o mână în alta, acesta este un semn că Regina își dorește să încheie discuția.

  • Poșetele au și un alt rol – acela de a feri decolteul de privirile celorlalți

Prințesa Diana se folosea adesea de poșetele sale pentru a-și acoperi decolteul atunci când cobora dintr-o mașină. Foarte inteligent!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici