Secretele în materie de fashion ale femeilor regale

0
199
  • Gențile sunt folosite pentru a evita strangerea de mână cu o altă persoană

Kate Middleton își ține adesea poșeta cu ambele mâini în față pentru a evita contactul cu alții. Tocmai din această cauză, Megan Markle a început să poarte din ce în ce mai multe poșete și nu genți de umăr așa cum obișnuia în trecut.

  • Regina Elisabeta poartă culori aprinse, dar nu pentru că aceasta iubește culoarea.

Este foarte greu să găsim o imagine cu Regina în care acesta să nu poarte ceva colorat. Motivul acestui lucru fiind faptul că Regina trebuie să poarte neapărat ceva care să atragă atenția, iar oamenii să o observe cu ușurință. Aceasta a spus că niciodată nu va purta ceva bej pentru că nimeni nu ar ști cine este.

  • Regina poartă mereu pălării conform unei tradiții

Regina poartă întotdeauna o pălărie care să se asorteze ținutei sale. Tradiția spune că femeile ar trebui să își acopere capul. Până în anii 1950, pălăria era un simbol al femeilor, care nu ieșea niciodată din casă fără o pălărie pe cap. În puținele ocazii când Regina nu este văzută că o pălărie, aceasta poartă o coroană sau o eșarfă în loc.

  • Atunci când pleacă într-o călătorie, membri familiei regale au în bagaj și o ținută de doliu

Aceasta este o regulă morbidă și trebuie respectată în cazul în care un membru al familiei moare. La întorcerea acasă, membrii familiei regale trebuie să coboare din avion purtând negru, potrivit unui doliu.

Tatăl Reginei Elisabeta a murit în 1952, atunci când aceasta s-a întors din Kenya. Din cauza faptului că nu era îmbrăcată corespunzător, Regina a trebui să aștepte în avion până când a primit hainele potrivite de doliu.

  • Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți

Pe lângă faptul că băiețelul arată adorabil îmbrăcat în acest fel, trebuie să poarte mereu pantaloni scurți conform unei tradiții care spune că băieții roiali sau aristocrați poartă astfel de pantaloni. Pantalonii lungi sunt pentru bărbați.

  • Regina Elisabeta a angajat pe cineva pentru a-i purta pantofii

Pantofii reginei trebuie să fie confortabili încă din prima secundă în care a pus piciorul în ei. Tocmai de aceea, aceasta are un angajat special care are grijă să îi poarte noii pantofi pentru a-i pregăti pentru Regină.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici