Sfaturi de machiaj venite direct de la specialiști

0
358

Modelele pe care le vedem în reviste sau pe podiumuri sunt fete obișnuite care au aceleași probleme ca noi. Nici ele nu au pielea fină și luminoasă, iar tenul lor nu este lipsit de riduri și imperfecțiuni. Majoritatea pozelor sunt editate în programe speciale, dar cel mai important rol în obținerea imaginilor perfecte este jucat de machiaj. Toate modelele sunt machiate de oameni specializați în acest domeniu, iar noi am reușit să obținem câteva secrete de la ei. Descoperă mai jos care sunt acestea:

  • Look natural

Peter Philips este unul dintre cei mai celebri oameni din acest domeniu. El recomandă un look natural și accentuarea trăsăturilor naturale. Tenul ar trebui să aibă acea strălucire radiantă, iar acolo unde mama natură nu ne ajută, să folosim un fond de ten care oferă un astfel de aspect. De asemenea, blush-ul este un must-have pentru obținerea unui machiaj cu aspect natural. Cel mai potrivit ruj în acest caz va fi, bineînțeles, unul într-o culoare roz nude.

  • Sprâncene perfecte

Anthony Pazos este un alt make-up artist renumit printre marile case de modă și ne sfătuiește să acordăm mare atenție sprâncenelor noastre pentru că acestea joacă un rol foarte important în ceea ce privește fizionomia unei persoane. Dacă ai sprâncene perfecte nici nu ai nevoie de prea mult machiaj pentru a avea un chip frumos. Cele mai bune produse pentru stilizarea sprâncenelor sunt cele sub formă de gel pentru că acestea oferă un aspect natural. De asemenea, Pazos ne sfătuiește să folosim un gel cu 2 nuanțe mai deschis decât culoarea părului nostru.

  • Ten strălucitor

Talia Shobrook este un alt make-up artist de succes care susține ideea de ten strălucitor și luminos. Secretul obținerii unui astfel de look constă în minunatul ser iluminator. Aplică un ser iluminator înainte de a aplica fondul de ten.  Urmând acești pași, vei obține un ten luminos, iar machiajul devine automat mai glamorous.

27 Not Boring Natural Makeup Ideas Your Boyfriend Will Love

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici