Sfaturi pentru a avea un ten de invidiat

0
208

Pentru a obține un machiaj demn de invidiat, trebuie să ai un ten lipsit de imperfecțiuni și hidratat. Nu este ușor să ai un ten impecabil tot timpul, dar poți încerca câteva lucruri să vezi dacă nu cumva acestea vor schimba ceva cu privirea la aspectul pielii tale. Mai jos, am adunat câteva sfaturi pentru tine în speranța ca îți vor fi de folos. Continuă să citești pentru a afla despre ce este vorba și ce necesită un ten cu o piele frumoasă:

  • Hidratarea este cea mai importantă atunci când vine vorba despre aspectul pielii noastre.

Bea cât mai multă apă în fiecare zi. Este important să te hidratezi, atât pentru aspectul pielii tale, cât și pentru sănătatea întregului corp. Apa îmbunătățește circulația sângelui și hidratează pielea, iar o piele hidratată înseamnă un ten frumos, ferm și elastic. Pielea hidratată îmbătrânește mai greu și astfel tenul tău va căpăta riduri și linii fine mai greu.

  • Nu uita de protecția solară, mai ales acum că vine vara.

Protecția solară este foarte importantă și nu doar în zilele când mergem la plajă, ci și în restul zilelor când razele soarelui se arată chiar și puțin. Radiațiile ultraviolete sunt cele care produc îmbătrânirea pielii, cancerul de piele, pistruii și alunițele. Aplică o cremă cu protecție solară înainte de machiaj de fiecare dată când ieși din casă. În felul acesta îți protejezi tenul de pericolele radiațiilor ultraviolete.

  • Curăță tenul zilnic, chiar și atunci când nu porți machiaj.

Este foarte important să îți demachiezi tenul la sfârșitul zilei și să nu dormi cu machiajul pe față. Pielea tenului are nevoie să respire, iar machiajul de peste zi la care s-au adunat și impurități nu vor face altceva decât să ducă la îmbătrânirea prematură a pielii și la apariția coșurilor. Trăim într-un mediu destul de poluat, iar acest lucru se poate vedea pe fața ta atunci când ieși din casă și nu porți machiaj. Folosește o dischetă demachiantă pentru a-ți curăța tenul atunci când intri în casă pentru a observa tot ce s-a depus pe fața ta în ziua respectivă. Vei fi uimită, dar discheta nu va rămâne albă, chiar dacă nu ai purtat niciun fel de machiaj.

natural makeup ideas | bold defined brows | sunkissed glowy skin

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici