Sfaturi pentru un machiajul de seară perfect

0
3325

Machiajul de seară se află printre preferatul tuturor fetelor deoarece ai libertatea să foloseşti culoari cât mai îndrăzneţe, ceea ce nu aveai voie în timpul zilei. Indiferent de ocazie sau de ţinuta pe care o porţi este bine să ţii cont de unele sfaturi. După ce le citeşti înarmează-te cu timp şi cu răbdare pentru a te machia cât mai senzaţional.

Machiajul de seară este mult mai accentuat în ceea ce priveşte ochii – pleoapele şi genele şi buzele. Indiferent de culorile alese este important ca tu să te simţi bine în pielea ta, să te poţi purta natural iar machiajul să nu te împiedice să faci asta.

La fel ca şi la machiajul de zi există regula curăţării tenului şi apoi aplicării unei baze de machiaj. Nu uita să foloseşti şi un corector pentru a ascunde imperfecţiunile şi mai ales cearcănele dacă urmează o noapte lungă. După ce aplici şi fondul de ten şi blush-ul pregăteşte-te pentru coloratul pleoapelor. Alocă-ţi mai mult timp pentru că poate dura mai mult decât ţi-ai propus!

Poţi folosi pentru ochi: gene false, rimel, farduri de pleoape, creion sau fard de sprâncene şi creion pentru ochi. Poţi folosi culori sidefate şi mate în aceeaşi măsură în funcţie de ţinută şi de eveniment.

Şi ultimul: rujul. Poţi alege ce doreşti dintre gloss, ruj mat, ruj sidefat şi nu uita să foloseşti şi un creion de buze pentru conturarea lor. Este important să alegi un ruj care să dureze mai mult pentru că se va şterge de fiecare dată când iei o gură din cocktailul preferat.

În funcţie de ocazia la care vei lua parte este important să ştii cum să te machiezi. De exemplu: dacă mergi întru-un club te poţi machia mai strident iar pe buze poţi pune un roşu aprins. Dacă participi la petrecerea de Halloween poţi opta şi pentru un mov închis sau negru pentru buze. Dacă mergi la o întâlnire între colegi la un pub poţi alege un roşu mat, un roz cât mai natural sau chiar un gloss. Ochii îi poţi contura cu un creion negru sau maro, în funcţie de ţinută.

Acum că machiajul este gata, distracţie plăcută!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici