TALISMANUL TĂU NOROCOS ÎN FUNCȚIE DE ZIUA NAȘTERII

0
3323

Citește următoarele rânduri și află care este talismanul tău norocos în funcție de ziua în care te-ai născut! Fiecare detaliu legat de data nașterii noastre are o semnificație aparte sau creează legături și conexiuni speciale cu diferite alte lucruri semnificative din viața noastră.
În cele ce urmează o să vorbim despre talismanele norocoase care sunt percepute precum niște obiecte cu o încărcătură energetică deosebită și ajută, pe cel care îl poartă asupra sa, să atragă toate energiile pozitive și să își dezvolte abilitățile reușind astfel să găsească un echilibru în viața lui.
Luni – Cheile norocoase
Cei care s-au nascut luni au un talisman norocos plin de semnificații. Ambiția și spiritul de lider sunt reprezentative pentru cei născuți în această zi.
Talismanul lor norocos sunt cheile și trebuie purtate în pereche de trei pentru că fiecare dintre ele semnifică ceva: bani, sănătate, dragoste. Fiecare cheie deschide câte una dintre aceste uși și îi ajută pe aceștia să aibă succes pe toate planurile.
Marți – Potcoava norocoasă
Persoanele născute marțea sunt persoanele care participa activ la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, dar nu le place să fie în centrul atenției și să iasă în fată atunci când este nevoie.
Cei născuți în această zi sunt oameni simpli și modești cărora li se potrivește foarte bine potcoava în rolul de talisman norocos care le asigură o stabilitate satisfăcătoare pe toate planurile. Acest talisman are grijă în special de familie și le protejează căminul și domeniul profesional.
Miercuri – Steaua norocoasă
Cei născuți miercurea sunt persoane echilibrate care reușesc de fiecare dată să găsească o stare de echilibru și de liniște ce ii ajută să atragă toate energiile pozitive.
Steaua ca simbol străvechi semnifică misterele Universului. Tradiția spune că pe vremuri, stelele erau simbolul oamenilor bogați ce reușeau să strângă averi semnificative, așa că cei care sunt guvernați de acest talisman vor avea noroc pe plan financiar și nu numai.
Joia-Trifoiul norocos
Cei născuți joia au deosebita onoare să fie protejați de către unul dintre cele mai puternice talismane, trifoiul cu patru foi. Simbol celtic ocrotește în același timp patru mari arii ale vieții: Faima, Banii, Dragostea și Sănătatea.
Cel care poartă la el un trifoi cu patru foi va fi aparat de toate relele din lume și dragostea îi va surâde iar dacă visezi un trifoi cu patru foi vei fi fericită toată viața.
Vineri – Ghinda norocoasă
Persoanele născute vinerea sunt foarte liniștite și raționale, ele au o legătură foarte puternică cu natura și iubesc mediul înconjurător care emană energie pozitivă și le dă o stare de bine.
Talismanul lor norocos este aducător de noroc și purtătoare de putere, prosperitate și sănătate. Totodată, ghinda reprezintă și o forță spirituală foarte importantă.
Sâmbătă – Caduceul norocos
Cei născuți sâmbăta sunt oameni foarte activi, iar talismanul lor norocos este caduceul, un talisman aducător de noroc încă de pe vremea vechilor greci și a egiptenilor. Acesta este un talisman protector al sănătății și al păcii, fiind recunoscut pentru puterile lui vindecătoare și liniștitoare.
Șarpele este simbolul ce reprezintă binele și răul, iar aripile reprezintă aripile lui Mercur, considerat mesagerul tuturor zeilor antici.
Duminică – Craniul norocos
Cei născuti duminica sunt persoane calde, blânde și foarte liniștite, fiind născuți în ziua în care Dumnezeu s-a odihnit după ce a creat lumea.
Craniul, ca și talisman norocos, este alungătorul spiritelor rele și aducător de energii pozitive ce au un rol foarte important în ceea ce privește sănătatea și viața spirituală.
Fiind un simbol foarte puternic.craniul este considerat aducător de noroc, sănătate și bunăstare finaciară.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici