Ținute pentru gravide

0
413

Atunci când rămâi însărcinată, totul se schimbă în jurul tău și primul care face asta este corpul tău. Dintr-o dată începi să te simți diferit și să capeți proporții. Acest lucru poate părea înfricoșător la început, dar pe măsură ce trece timpul vei vedea cum totul devine normal. Este adevărat că trebuie să faci anumite schimbări printre care se numără și vestimentația, dar acest lucru trebuie privit ca fiind ceva normal. Dacă ești gravidă asta nu înseamnă că nu te poți îmbrăca cool, fashion, cu stil etc. În vremurile noastre există multe magazine concepute special pentru femeile gravide, așa că ai de unde alege. Citește mai jos și descoperă care sunt recomandările noastre în ceea ce privește ținuta pentru o gravidă. Cu siguranță vei găsi ceva potrivit și pentru tine!

  • Bluze cu umerii goi

Vara aceasta se poartă bluzele și rochiile cu umerii goi, iar acest trend este tocmai potrivit pentru o femeie gravidă. Atunci când ești însărcinată, sânii ți se măresc, iar bluzele cu umerii goi te vor avantaja de minune. Poartă astfel de piese vestimentare și vei fi o mama sexy și cool în această vară.

Off the Shoulder Dress + Heels

  • Rochii ample în partea de jos

Există și momente în care trebuie să porți o rochie elegantă, iar una cu talia înaltă și amplă în partea de jos este exact ce ai nevoie. Mai ales dacă ești în primele luni de sarcină, o astfel de rochie va arăta minunat, fără ca măcar cineva să își dea seama că burta ta este ceva mai mare.

Maternity Dresses to Wear During Pregnancy - Baby Bump Fashion

  • Culori pastelate

Sarcina înseamnă venirea pe lume a unei ființe gingașe, iar culorile pastelate exprimă chiar aceeași gingășie. Dacă ești însărcinată și corpul tău a căpătat câteva kilograme în plus, asta nu înseamnă că trebuie să te acoperi în haine largi și negre. Poartă rochii mulate în culori pastelate. Te asigur că vei radia de-a dreptul într-o astfel de ținută complet feminină și gingașă.

Cheap 1019 # de verano de maternidad de moda de enfermería dress ties cintura de algodón de lino ropa de lactancia para las mujeres embarazadas ropa embarazo, Compro Calidad Vestidos directamente de los surtidores de China: 1019 # de verano de maternidad de moda de enfermería dress ties cintura de algodón de lino ropa de lactancia para las mujeres embarazadas ropa embarazo

  • Pantofi cu toc

Nu este neapărat greșit să porți pantofi cu toc atunci când ești gravidă. Multe femei fac acest lucru. Totul depinde numai de cum se simte fiecare femeie și cât de confortabilă este atunci când merge pe tocuri.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici