Ținute potrivite pentru botez

0
1549

Pentru anumite persoane poate fii destul de greu să se decidă asupra ținutei pe care ar trebui să o poarte la un botez. Botezul este o petrecere la care ar trebui să porți haine elegante, dar nu atât de elegante precum cele de la o nuntă. Acum totul pare și mai complicat, nu-i așa? Haide mai bine să dezlegăm împreună misterul ținutelor pentru botez!

Codul pentru ținuta de botez este vesel și elegant.

Botezul este un eveniment formal, dar asta nu înseamnă că necesită un outfit la fel de sofisticat precum cel pe care l-ai putea purta la o nuntă. Ca să formezi ținuta pentru un botez nu este nevoie să petreci ore în șir pentru a găsi rochia potrivită. Ținuta de botez o poți crea și din hainele pe care le ai deja în garderoba ta.

La botez poți purta și pantaloni, nu doar rochie.

Primul lucru pe care îl ai de făcut atunci când vrei să îți pregătești hainele pentru petrecerea de botez este să te decizi dacă vrei să porți o pereche de pantaloni sau o fustă. Așa cum am stabilit deja, pentru un astfel de eveniment nu este musai să porți o rochie. Foarte important este și locul în care vei merge. Botezul începe la biserică, iar aici clar ai nevoie de o ținută decentă. În cazul în care mergi direct la restaurant, poți să optezi și pentru haine ceva mai provocatoare, așa cum este un maiou decoltat din satin sau o fustă a cărei lungime se termină mai sus de genunchi.

Just a pretty style | Latest fashion trends: Chic look | Open back white blouse with patterned glittering trousers

Negrul nu este cea mai potrivită culoare pentru un botez.

Cu siguranță ai destule piese vestimentare negre, dar acum ar fi ocazia perfectă să porți culori pastelate și materiale înflorate. O rochie dintr-un material fin și înflorat, cu lungimea până la genunchi ar putea să fie alegerea perfectă pentru un botez. O altă variantă la fel de potrivită este o fustă midi, alături de o cămașă vaporoasă. În cazul în care evenimentul are loc într-o zi în care temperaturile nu sunt foarte ridicate, atunci poți apela cu încredere la un sacou sau la un trench.

25 Best Engagement Outfit Ideas For Women in 2017

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici