Tipuri de machiaj potrivite în această toamnă

306

Suntem deja în septembrie, iar trendurile anotimpurilor reci au început să apară. Magazinele de haine sunt pline de haine cu animal printuri și carouri, dar tendințele în machiaj sunt ceva mai discrete. Cele mai multe dintre ele prezintă o abordare mai simplă a machiajului, în care accentul este pus pe trăsăturile naturale. Însă există și câteva tendințe mai îndrăznețe și în ceea ce privește machiajul, așa că nu vă faceți griji dacă preferați o astfel de abordare. Spre deosebire de anii trecuți, acum se optează pentru un machiaj mai vizibil în zona ochilor, buzele având aspect natural. Ori, dacă vrei un ruj intens pe buze, atunci zona ochilor trebuie să rămână cât mai discretă. Machiajul în întregime trebuie să aibă un singur punct de atracție, iar acela trebuie să fie ori zona buzelor ori zona ochilor, niciodată amândouă. Machiajul din această toamnă este potrivit zilelor obișnuite în care mergi la serviciu ori la scoală, depinde de caz.

Prin urmare, iată cum ai putea să te machiezi toamna asta pentru a obține un look modern:

  • Nuanțe de maro în zona ochilor

Ce nuanță de fard ar fi mai potrivită în acest anotimp, dacă nu maroul. Toamna aceasta se poartă smokey eye în tonuri de maro. Renunță la negru și gri în favoarea mai multor nuanțe de maro. Alege o paletă de farduri care conține mai multe nuanțe de maro pentru a te putea juca astfel încât să obții un machiaj frumos, fără linii dure și contrastante. De asemenea, este bine să investești în pensule de calitate dacă vrei să obții un machiaj asemeni profesioniștilor.

pinterest: barbaramezza

  • Machiaj minimalist

Una dintre tendințele machiajului din această toamnă este naturalețea. Lasă-ți tenul să respire și aplică numai acele produse de care ai cu adevărat nevoie. Renunță la fondul de ten cu acoperire mare pentru că este la modă finișul natural și chiar lucios. Nici contouring-ul nu mai este la modă în această toamnă. În schimb, poți opta pentru un blush în nuanțe naturale care să îți accentueze frumos obrajii. Conturează ușor sprâncenele și aplică maxim două straturi de mascara. Astfel vei obține un look natural, dar care îți scoate în evidență frumusețea trăsăturilor tale.

Sunday well spent shooting with the girls! 📸 #HAIR & #MAKEUP for @hollyarabellaa by yours truly 😽💕 // SKI

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici