Tot ce trebuie să știi despre machiajul permanent

0
410

Trasarea unor codițe de tuș perfecte nu este tocmai punctul tău forte chiar dacă iubești acest machiaj? Te-ai săturat să îți conturezi sprâncenele de fiecare dată când vrei să ieși din casă? Buzele tale sunt prea mici? Ei bine, toate aceste probleme pot să dispară cu ajutorul machiajului permananet.

Știm, machiaj permanent sună destul de ciudat, dar lucrurile sunt mai simple și mai sigere decât îți poți imagina. Important este să fie de calitate și realizat de persoane cu adevărat profesioniste, care au experiență și știu să își facă treaba.

Machiajul permanent te scutește de timpul petrecut în fața oglinzii în fiecare dimineață înainte să pleci la serviciu și te ajută să arăți mereu așa cum îți dorești, indiferent de oră sau locul în care te afli. Dacă ți-am trezit curiozitatea, te invit să descoperi mai jos tot ce trebuie să știi despre machiajul permanent:

  • Tatuarea sprâncenelor

Prin micropigmentarea acestora vei obține sprâncene pline, bogate, cu o formă frumoasă care nu dispare odată cu demachierea. Mai mult, prin tatuarea sprâncenelor poți acoperi și cicatricile. Tatuarea sprâncenelor este cea mai simplă formă de machiaj permanent pe care o poți obține. Cea mai bună parte o reprezintă faptul că tatuarea este semipermanentă, iar dacă peste ceva timp vrei să îți schimbi forma sau culoarea sprâncenelor, aceste lucruri vor fi posibile.

Pentru ca tatuarea sprâncenelor să fie de calitate sunt necesari pigmenți naturali, testați dermatologic, care au fost aleși în funcție de pielea ta. De asemenea, trebuie să știi că un astfel de proces desfășurat corect necesită 2 ședințe, la un interval de 4-6 săptămâni. Este important ca înainte de cele 2 ședințe să existe și o întâlnire cu makeup-artistul care îți va prezenta toate detaliile micropigmentării. După ce tatuarea a luat sfârșit, trebuie să primești și o cremă pentru îngrijirea sprâncenelor. Dacă toate aceste lucruri sunt respectate, atunci nu ai de ce să îți faci griji cu privire la calitatea procesului de tatuare a sprâncenelor.

You Need to See What These Microbladed Brows Look Like Before and After | allure.com

 

  • Tatuarea liniei de tuș

Pentru iubitoarele codițelor de tuș, tatuarea acestora este cea mai simplă și mai eficientă metodă. Chiar și atunci când mergi la pișcină, ochii tăi vor fi conturați frumos. Și acest tatuaj este unul semipermanent și poate fi aplicat pe ambele pleoape, sus sau jos. Unele femei apelează la acest truc doar pentru a crea iluzia de gene mai dese. Pentru un serviciu de calitate, și aici trebuie respectați pașii de mai sus.

Shine with the Spring!  Stop wasting your precious time on makeup. Discover the beauty of permanent eyeliner. Be happy and beautiful!  B.B. Wax & Aesthetique 13261 Ventura Blvd, Studio City, CA Call 818-926-265 http://bbwax.com/permanent-makeup.html ________________________________________________  #permanentmakeup #bestpermanentmakeup #bestbeautysalonLA #beautytips #permanentmakeupeyeliner #permanenteyeliner #makeup #beauty

  • Tatuarea buzelor

Dacă vrei buze mai pline, nu trebuie neapărat să aplezi la botox. Specialiștii îți pot tatua marginea buzelor astfel încât acestea să pară mai mari și mai voluminoase. De asemenea, există și varianta opusă în care îți poți tatua buzele astfel încât să pară mai mici. Prin tatuare poți să corectezi culoarea buzelor, să ascunzi imperfecțiuni și cicatrici. Procesul este destul de sigur și de simplu. Recomandat este să optezi pentru nuanțe cât mai naturale.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici