Totul despre costumele de plajă întregi. Unde le poți purta.

689

Am observat isteria care s-a creat în ceea ce privește costumele de baie întregi. Sunt frumoase, mult mai frumose decât cele din două piese și în plus, ce fac să ne simțim frumoase pentru că ne acoperă abdomenul imperfect.  Sunt o multitudine de modele, cu barete, cu puf, cu capse, cu lanturi, cu decolteu, pe gât, intr-un cuvânt : nebunie.  Totuși admirându-le ne dăm seama ca nu stim unde am putea expune un asemenea costum vara. Se potrivesc extraordinar de bine pentru piscinele interioare, însă vara, când le purtăm? Când expunem această nebunie ?

Este clar ca nu putem sa le îmbrăcăm odată ce ajungem pe litoral pentru a merge la plaja pentru ca dupa câteva ore am descoperi că bronzul nostru este unul cu dungi, neuniform.  În plus la peste 40 de grade, cine ar putea sta cu lanturi infierbântate pe piele sau cu guler ?

Rezolvarea problemei vine din a întelege ca doamnele bronzate care apar în poze îmbracate in astfel de costume au fost înainte fie la plajă, fie la solar intr-un costum din doua piese si s-au bronzat fără dungi. Odată bronzate perfect pot îmbraca aceste costume cu care să stea aproape o zi întreaga sub umbrelă pentru a fi fashion și la modă.

De asemenea aceste costume se preteaza a fi purtate in club. Desigur combinate cu o fusta sau pantaloni scurti, costumele in cu un efect excentric asupra tinutei, însă revenim la vară și la soare. Ceea ce este foarte important de reținut este faptul că de fiecare dată când purtăm un astfel de costum este esențial să folosim cremă cu factor de protecție mare pentru a nu ne bronza, altfel toata vara nu vom mai putea purta costume din doua piese.

Trebuie să întelegem că modul de prezentare a anumitor piese vestimentare nu coincid cu stilul nostru de viață și prin urmare nu se potrivesc tuturor persoanelor. Multe persoane nu consideră utilă vizita la solar înainte de a merge pe litoral. Acestea sunt persoanele care nu vor putea purta costumul fashion dintr-o singură piesă la plajă. Sunt persoane carenu își permit să își petreacă zile întregi la plaja pentru a se bronza într-un costum din doua piese doar pentru a-l expune in ziua finala pe cel cu lanțuri si puf.

Este important să corelăm preferințele noastre vestimentare cu stilul de viață, bugetul alocat și gust.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici