Trucuri în materie de fashion care îți vor ușura viața

0
161

Există multe trucuri la care putem apela în viața de zi cu zi, printre care se numără și aceste lucruri folositoare în materie de fashion la care putem apela ori de câte ori avem nevoie pentru a ne ușura munca. Unele trucuri pot părea ciudate, dar acestea chiar funcționează. Iată despre ce este vorba:

  • Hainele rigide

Pentru a transforma un tricou scorțos într-unul moale și catifelat, ai nevoie doar de puțină sare. Bagă tricoul în apă caldă cu sare și după ce îl speli ar trebui să observi cu acesta devine mai moale și mai păcut la atingere.

  • Hainele vechi

Fie că ai depozitat hainele undeva și aceastea au prins un miros neplăcut, fie că ai cumpărat ceva de la second hand și are acel miros de vechi, poți scăpa de acel miros foarte simplu. Poate părea ciudat, dar vodka te va ajuta în această situație. Pulverizează vodkă pe hainele cu miros neplăcut, iar apoi bagă-le la spălat. Miros acela de vechi va dispărea chiar după prima spălare.

  • Deodorantul de pe haine

Este destul de neplăcut să îți murdărești hainele cu deodorant abia după ce le-ai îmbrăcat. Desigur, poți șterge urmele cu un șervețel umed, dar în acest fel vei uda țesătura și există riscul și să o decolorezi. Un truc mai eficient în acest caz este să freci urmele de deodorant cu o bucată de blugi, iar deodorantul va dispărea.

  • Gulerul hainelor

Atunci când ai nevoie să îndrepți o mică parte dintr-o haină, cum este gulerul, de exemplu, ai putea să folosești placa de păr. Efectul va fi același, dar într-un timp mult mai rapid.

  • Hainele cu puf

Pe cât sunt de gingașe aceste haine, pe atât de problematice pot fi. Cu siguranță ți s-a întâmplat să îți cumperi o piesă vestimentară cu puf și să te enerveze de fiecare dată când o purtai din cauza pufului care se împrăștia peste tot. Ei bine, acum poți scăpa de această problemă foarte simpli și ușor. Bagă haina într-o pungă închisă complet și pune-o în frigider. Ține-o acolo peste noapte, iar bluza ta cu puf nu va mai fi o problemă.

PELLOBELLO FLUFFY FEATHER FEVER JACKET. #pellobello #cloth #

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici