Trucuri pentru ținute cu stil

0
306

Pentru a avea ținute cu stil nu este nevoie să îți cumperi numai haine de firmă sau piese vestimentare foarte scumpe. Stilul ține de simțul estetic, iar dacă nu ai măcar puțin din acest simț nu trebuie să îți faci griji. Există anumite trucuri care te ajută să obții ținute cu stil, chiar dacă nu ești foarte inspirată. Trebuie doar să ții cont de anumite lucruri și să le ai în minte de fiecare dată când te îmbraci. Stilul se formează în timp așa că nu pierde din vedere acest aspect. Este adevărat că stilul poate încălca orice regulă, dar atunci când ești începătoare și nu ai un stil anume, recomandarea noastră este să iei în seamă aceste trucuri:

  • Poartă eșarfe

Eșarfele sunt un accesoriu chic și adaugă stil chiar și unei ținute banale. Totul ține de felul în care o porți. Poartă eșarfe pe cap, pe post de turban, pe post de agrafă de prins părul, pe post de bentiță etc. Există o mulțime de feluri în care poți purta o eșarfă pe cap așa că lasă-ți imaginația să zboare. Un alt mod prin care te poți ajuta de o eșarfă pentru a crea o ținută cu stil este legarea acesteia în jurul gâtului. Și aici nu facem referire la acele eșarfe care ne ținde cald în zilele răcoroase, ci la eșarfele mici și subțiri legate în stil parizian.

How to use a scarf as a hair accessory #beauty #hair #inspiration

  • Poartă curele înnodate

Un alt accesoriu care poate adăuga un plus de stil ținutei tale este cureaua înnodată în jurul taliei. Poartă curele cu fuste și rochii, dar ai grijă să le înnozi. Acest truc funcționează foarte bine și transformă complet banala curea închisă la cataramă. O altă situație în care te poți folosi de curea pentru a adauga un plus de stil ținutei tale este iarna, atunci când purtăm paltoane. Accesorizează paltonul cu o curea masivă și vei obține instant un outfit cool și fashion, mai ales dacă paltonul este un model oversize. Chiar și iarna, atunci când trebuie să ne acoperim de multe straturi de haine pentru a face față frigului, putem avea ținute cu stil. trebuie doar să avem curaj să ieșim din banalitate.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici