Vacanța cu fetele

0
371

Dacă vacanța trecută ai petrecut-o împreună cu familia sau împreună cu iubitul atunci vacanța următoare trebuie să te distrezi la maxim alături de prietenele tale. Pentru că știi că atunci când ești cu fetele scapi de toate grijile și te distrezi la maxim atunci este timpul să le anunți și pe ele de planul tău: acela de a avea o vacanță plină de distracție alături de cele mai bune prietene ale tale. Dacă nu cu ele te simți bine în pielea ta atunci cu cine? Mai ales dacă prietenia vă leagă de foarte mulți ani și ați împărțit totul și la bine și la greu.

Ce trebuie să iei cu tine

Pe lângă bună dispoziție, chef de distracție, aventură și cumpărături nu trebuie să exagerezi cu bagajul. Ține minte, nu el contează atât de mult și este necesar să nu te încurce deloc de la distracție. Așadar în funcție de destinația aleasă trebuie să îți iei hainele în care te simți cel mai bine și care sunt foarte comode. De exemplu dacă vacanța este în perioada verii ia-ți o pereche de teneși, ceva ținut casual de zi și o ținută de seară pentru că trebuie să mergeți și în club.

Avantajele unei vacanțe cu fetele

Primul avantaj este acela că poți face căte cumpărături vrei și poți sta ore în șir în magazine. Să nu mai spunem de răsfăt la spa sau la masaj. Ce mai este avantajos este faptul că nu te poți plictisi deloc cu prietenele tale care mereu vor găsi motive care să te facă să zâmbești. Puteți împărți cheltuilelile dar puteți să luați la voi lucruri pe care le puteți împrumuta pentru a mai economisi din bagajele pe care le faceți pentru vacanță.

Unde poți merge în vacanță cu prietenele

Deși posibilități sunt nelimitate ne-am gândit la câteva destinații pe care nu trebuie să le ratezi atunci când vine vorba despre vacanța cu prietenele.

Barcelona. Cărei fete nu i-ar plăcea să viziteze Spania? Barcelona este un loc numai bun de plajă și pentru cumpărături dar are și foarte multe obiective turistice care trebuie să le vizitați. Așadar aici nu aveți cum să va plictisiți.

Antalya. Chiar dacă ai auzit numai cupluri care au mers aici nu înseamnă că nu te poți distra și cu prietenele tale, mai ales dacă iubiți plaja și înnotul.

Grecia. În orice stațiune din Grecia puteți merge pentru că soarele și briza mării vă vor face din vacanță o ieșire cu prietenele nemaipomenită.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici